En av verdens sterkeste menn

I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på en av verdens sterkeste menn, nemlig Eddie Hall. Dette er en mann som har greid å løfte 500 kg i deadlift, noe som er utrolig imponerende.

Hvem er Eddie Hall?

Eddie Hall er en engelsk mann som kommer fra Newcastle-under-Lyme som ligger i Staffordshire. Han er hele 190 cm høy og veier 160 kg. Noe som er imponerende er at han har greid å løfte 500 kg i deadlift, noen som blir over 3 ganger sin egen kroppsvekt.

Noe du kan se i videoene hans er hvor utrolig sterk han er. Det har tatt utrolig mye tid for å trene seg opp til å bli så sterk. Noe som er imponerende er hvor mye mat han greier å spise. Vi anbefaler deg å se en av disse videoene for å virkelig ta innover deg hvor mye mat han må spise for å kunne vokse seg stor og sterk.

Filmer

Det finnes faktisk en del filmer som er laget om Eddie Hall. Dette er også filmer som du bør se hvis du er mer interessert i å bli strongman selv. I tillegg har han vært med i en rekke TV-serier med en rekke andre strongmen. Dette er noe som er spennende å se på.

Det mange blir sjokkert over Eddie Hall er hvor stor han er. Han kaller seg selv for “The beast”, noe han har tatovert flere steder på kroppen. Han er virkelig imponerende stor. Vi anbefaler deg å se på hans meritter, for han har blitt kåret til verdens sterkeste flere ganger. Det skal også være en kamp mellom ham og en av de andre sterkeste mennene i verden snart, en islending ved navn Thor. Dette er en stor happening som mange kommer til å kose seg med!