Utseende er viktig for menn

Lei av å høre at utseendet ikke er like viktig som en god personlighet, ifølge noen kvinner på et forum? Jepp, det er vi også. Akkurat som deres motstykke, menn kan virkelig føle utrygge på seg selv. Vi har ingen kontroll over genene vi ble født med, så om vi vant det genetiske lotteriet er en annen sak. Man kan ha utseendet til en gresk gud, samtidig som man sliter med “småfeil”, og stikk motsatt. Det finnes flere måter å endre seg utseendemessig på, naturlig eller ikke, og vi skal diskutere om dem i denne korte artikkelen her.

Hvordan endre utseendet sitt

Uansett kroppsvekt, uansett kjennetegn (øyefarge, nese, munn, osv.), vil det alltid eksistere metoder å endre seg selv på. I dag er det flere enn aldri før som går gjennom kirurgiske prosedyrer som neseoperasjon, ansiktsløft og panneløft, og det er forståelig å ville forandre noe man har null bestemmelse over. Du må nødvendigvis ikke bruke penger på kirurgi, men er dette noe du har ekstra vansker med så er det noe å vurdere.

Mer naturlige måter å forbedre utseende er med trening, sunt kosthold og gode rutiner, og så klart ville disse tre tingene være på listen. Mangler du “kjekkheten” i fjeset er det ekstremt smart å fokusere på å spise og trene til en sunn, attraktiv kropp. Ingenting som kan gå galt med et par treningsøkter i uka, men er du ny til alt angående styrke og idrett er det en god del artikler om temaet. På vår nettside kan du få tak i mye du kanskje er nyskjerrig om innen kosthold og det å være mann. Skal jeg anbefale en treningsplan jeg liker spesielt godt så er det 3-ukers treningsplanen for nybegynnere av Men’s Health.

Slik kan du alltid være på ditt beste

Trenger du bare et raskt tips for å være på ditt beste har vi dem for deg. La oss starte med det mest essensielle: klær. Hva og hvordan vi tar på oss spiller like mye, om ikke mer enn kroppen selv. Mennesker bryr seg om hvordan de ser ut, men det folk glemmer oftest er at det du har på deg er en stor del av sitt generelle utseendet. En person med stil og sans for å se bra ut viser seg fram på en helt unik måte, og vil absolutt skille seg fra mengden.

Selvsikkerheten er nøkkelen

Personlighet er viktig også, fordi om du har glemt hvem du er så er det liten grunn for å fiske problemene sine angående utseendet. Kvinner liker det fysiske aspektet, men utstråler du kun usikkerhet og negativitet tiltrekker du såvidt noen; vanligvis ingen. Uansett hva noen mener, det er umulig å endre hvordan man tenker overnatta. Istedenfor, tenk på veien til full selvsikkerhet en lang prosess som kommer til å ha en velykket avslutning.