De beste mobilholdere for å trene til Strongman konkurransen

Når du skal trene deg opp til å bli Norges sterkeste mann, så må du ha alt på stell. Kosthold, treningsrom, transport og alle mulige dingser må fungere. Det kan være for å øve på den kjente øvelsen Truck Pull – og da må du kunne analysere økta. Det kan være smart å koble mobilen til en holder. Den kan festes på dashbordet også for at du kan høre musikk og ta samtaler.

På Teknikkdeler fins mange ulike mobilholder for selfies og bil du kan bruke. Det viktigste er at den er stabil og fleksibel. Da kan du få mest ut av den, mens du fokuserer på å bli sterkere og sterkere hver eneste dag.

Hvorfor analysere økta

Du lurer kanskje på om det er noe potensial til forbedring i øvelsene du skal gjennom. Vi kan fortelle deg at det kan stå mellom sisteplass og tittelen som Norges sterkeste mann! I en slik konkurranse skal du gjennom disse øvelsene:

  • Truck Pull
  • Dekkvelt
  • Farmers Walk
  • Stokkpress
  • Atlas Steiner
  • Markløft

For å vinne må man være helt der oppe i alle øvelsene. Når du analyserer økta ser du ting du kan gjøre bedre. Det kan være den trege starten, hvordan du holder tauet eller hvorfor det er viktig å presse hoftene fremover. Med mobilholder i bilen får du tatt opp hele treningen når du er alene.

Hvordan trene teknikk

Det er mye å hente på å forbedre teknikken. Å bli bedre på teknikk handler først og fremst om å terpe på bevegelsene i øvelsene. Å se seg selv utenfra vil kunne hjelpe deg å finne ut hva du gjør feil. Holder du stokkene litt feil, så vil du miste mange meter i finalen. Markløftet har en helt unik teknikk som må trenes på over lang tid.

En metode er rett og slett å se opptak av mesterne fra tidligere konkurranser. Da ser man akkurat hva de gjør for å løfte mest. Det er ikke tilfeldig at de vinner, men det er ikke sikkert de er sterkest. De har bare en mye bedre teknikk. Få skikk på styrke og teknikk med opptak du gjør fra bilen.