Ekte menn gjør det selv

Det er ingen hemmelighet at menn – både på godt og på vondt – foretrekker å få til ting på egen hånd. Selvfølgelig, det er nok en god del menn som har kjørt seg vill fordi de nektet å spørre noen om veien. Og det er sikkert mange vannlekkasjer som har blitt verre fordi noen ikke ville ringe en rørleDIY disastergger. Men det er jo også nettopp ved å prøve å gjøre ting selv at vi lærer noe nytt. Og når det kommer til å pusse opp hjemme slår vi oss virkelig løs med våre egne to hender.

Nordmenn elsker å pusse opp

Her i Norge er det veldig vanlig å pusse opp på egenhånd hjemme. Vi pusser opp mye, og vi pusser opp ofte. Det er faktisk oss nordmenn som pusser opp mest i europa. Vi tilbringer også mye tid hjemme, så dette kan nok være en av grunnene. Forandring fryder jo som alle vet, og det føles godt å omgi seg med noen nye farger og møbler en gang iblant. Og stilen i hjemmet ditt skal passe din personlige smak, så hvorfor la noen andre fikse det? Det koster dessuten litt å pusse opp, så du sparer mye på å gjøre det selv.

MMan pressing ornamental tile into a glue on a wallen vær godt forberedt

Når vi snakker om å pusse opp uten hjelp mener vi kanskje ikke helt uten hjelp. Det er nemlig lov å jukse litt. Med litt inspirasjon og noen smarte tips og triks fra Byggmax.no blir det fort litt enklere å få det akkurat som du vil. Det er også bra å vite nøyaktig hva du vil trenge av materialer og utstyr også. Det er irriterende nok å stå igjen med masse overflødige ting når du er ferdig, og enda verre å finne ut at du mangler noe når du er midt i oppussingen. Ekte menn gjør det kanskje selv, men de tør også å stille spørsmål.