Puss opp kroppen!

Hvis du vil se musklene vokse som på gjær, er det bare å holde seg aktiv så ofte som mulig. Finn på spennende aktiviteter som både er nyttige og fysisk krevende – slik får du et ekstra insentiv til å utvikle deg hver dag, samtidig som du holder kroppen i toppform. En smart løsning er å sette i gang en omfattende oppussing av boligen du bor i. For mange er dette er kostbar affære, men hvis du gjør alt med egne to hender kan du spare titusener av kroner. Dessuten får du i deg ny kunnskap og erfaring! Oppussing er ofte vanskelig, og du må forberede deg på å løfte en god del. Se på det som trening, forestill deg at du er på treningssenteret og gjør øvelser mens du bærer ditt nye interiør inn i huset. Husk å bruke de rette musklene underveis, husk å stå i korrekt stilling for å ikke skade ryggen, husk at kvantitet er like viktig som kvalitet.

Sexy dirty bricklayer with brick in hand

Sexy dirty bricklayer with brick in hand

Bestill på nett
Uansett hva du bestemmer deg for å pusse opp, kan du finne materialene på nettet. Ikke mist tid på lange turer til storsentre og butikker for byggevarer – bestill fra nettsider som Buildor og få alt du trenger levert hjem på døra. Slik kan du sette i gang med oppussingen nesten med én gang, og gjøre ting i eget tempo. Oppussing av baderommet er populært i disse dager, men du kan også bytte ut dører eller vinduer – energieffektive alternativer vil dessuten spare deg penger i fremtiden. Hver treningsøkt vil bringe deg fremover i prosessen, og etter hvert vil du se prosjektet ditt bli til et fornyet, vakkert hjem. Pristaksten vokser samtidig som dine muskler får i seg daglige doser med naturlig trening.

Hagen venter
Det neste steget i oppussingen som kan gi deg en vakker kropp, er hagen. Her kan du oppfylle alle dine drømmer, og bruke naturens egne vekter for å gi deg krevende trening. Kanskje du er mann nok til å grave ut et eget basseng? Eller gjøre såkalt landskapsdesign for deretter å skape en egen liten park med stier og statuer? Bestill hagemøbler fra Buildor og se utearealet ditt blomstre opp i takt med musklene på kroppen.