10 beste treningsshorts til Strongman

Skal du starte med Strongman eller bygge muskler, så må du ha gode treningsklær. På toppen må man ha pannebånd, deretter en god t-skjorte eller singlet, magebelte og svettebånd til håndleddene. En god treningsshorts for styrketrening er viktig både for å kunne løfte tungt, samtidig som man hele tiden vil øke muskelvolumet.

Man kan derfor enten gå for elastisitet eller fylde. Eller en kombinasjon. Til slutt noen skikkelig gode treningssko, men det er en annen historie. Her skal vi se på 9 andre ting som gjør en treningsshorts perfekt.

1.Snøring

En shorts bør ha en snøring i midjen. Vi vet ikke helt hvorfor men vi foretrekker flate snorer. Dersom man skal trene tunge løft, er stilren treningsshorts med bred linning lurt, for å holde magen inne. Det er både smart for holdningen og helsen.

2.Snitt

Det kan være lurt å ha en shorts med snitt, slik at man kan bøye seg bedre. Det kan være for å ta tak i vektstanga eller gjøre kneløft. Snittet sitter gjerne på siden, nede ved lårkanten. Dette er mer behagelig enn en stram shorts.

3.Elastisk

Elastisk shorts eller tights er et alternativ som fungerer veldig godt. Denne tettsittende shortsen vil gjøre deg fullstendig fleksibel og klar for de store vektene. En slik tights kan kombineres med en løs treningsshorts over. Det er stilig og behagelig.

4.Hvit eller svart

Farger er ikke det viktigste på en treningsshorts, men med å kombinere den med andre farger på t-skjorte eller andre detaljer, så føler man seg mer vel. En svart shorts vil også se mer fresh ut når man trener.

5.Materiale

Med bomull så får man en behagelig shorts som passer til styrketrening. Den er ikke glatt, men heller ikke ruglete. Det er mest komforten det er snakk om her, så utvalget er stor når det gjelder det. Man kan prøve seg frem med en shorts av polyamid og elastan.

6.Shorts med lomme

Det kan være en fordel å skaffe seg en shorts med lomme. Dersom man vil ha mobilen tilgjengelig kan den fint passe i en lomme på siden. Med trådløs headset kan man høre på den musikken som gir best treningseffekt.

7.Svette-avledende

Når man trener styrke så er det viktig at man får godt grep. Dette sørger man for med hansker eller magnesium og løftebånd. Men det kan være smart å ha en svette-avledende shorts også. Ofte skal man løfte høyt, og må da støtte stanga mot lårene. Bruk en tight treningsshort som avleder svetten slik at du unngår sår.

8.Romslig

Skal man bli stor og sterk, så vil man øke volumet på musklene. En romslig shorts gir deg mulighet til å løfte fleksibelt og fylle den med enorme muskler. Treningen blir morsommere når du kan gjøre øvelsene perfekt. Ta kule bilder og promoter treningen din.

9.Føle seg vel

Man skal likevel ikke glemme å føle seg vel. I den shortsen man liker aller best føler man seg også best i. Derfor kan man bruke aimn.no for å finne. Det er faktisk stor effekt av å ha det bra mentalt. Derfor skal man også tenke gjennom hvilken treningsshorts som gjør deg bra.